Grill csirkecombfilé kuszkusszal
Fogás
Főfogás
Mennyiség
100
fő
Mennyiség
100
fő
Hozzávalók
12
kg
csirkecomb filé
0,2
kg
szárnyasfűszer
2
l
olaj
6
kg
kuszkusz
3
kg
paradicsom
3
kg
zöldpaprika
3
kg
zöld uborka
1,5
kg
feta sajt
1
kg
olívabogyó
1
l
olívaolaj
0,2
kg
delikát
1
kg
lilahagyma
12
db
fejes saláta
0,05
kg
oregánó
Elkészítés
A csirkecombokat befűszerezzük, fél óra múlva kevés olajon, fólia alatt tepsiben megsütjük.
A kuszkuszt felöntjük dupla mennyiségű delikátos forró vízzel, letakarjuk, amíg megpuhul.
A saláta hozzávalóit daraboljuk, majd összekeverjük az olívaolajjal és oregánóval.