Grill csirkecombfilé kuszkusszal
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Hozzávalók
  • 12kg csirkecomb filé
  • 0,2kg szárnyasfűszer
  • 2l olaj
  • 6kg kuszkusz
  • 3kg paradicsom
  • 3kg zöldpaprika
  • 3kg zöld uborka
  • 1,5kg feta sajt
  • 1kg olívabogyó
  • 1l olívaolaj
  • 0,2kg delikát
  • 1kg lilahagyma
  • 12db fejes saláta
  • 0,05kg oregánó
Elkészítés
  1. A csirkecombokat befűszerezzük, fél óra múlva kevés olajon, fólia alatt tepsiben megsütjük.
  2. A kuszkuszt felöntjük dupla mennyiségű delikátos forró vízzel, letakarjuk, amíg megpuhul.
  3. A saláta hozzávalóit daraboljuk, majd összekeverjük az olívaolajjal és oregánóval.