A burgonyát lereszeljük, összekeverjük a tojással, a sóval, a borssal, a fokhagymával és a liszttel.
A hús szeleteket lisztbe, majd masszába mártjuk és forró olajban kisütjük.
Amikor kisült tejföllel meglocsoljuk és reszelt sajtot teszünk rá.
Rizzsel tálaljuk.
A rizst pici olajon megfuttatjuk, kétszeres mennyiségű vízzel felöntjük, sózzuk, befedjük és megvárjuk, amíg forr. 1-2 percig forraljuk, majd lehúzzuk a tűzről és 20-25 percig állni hagyjuk.
Kevergetni nem szabad, mert csirizes lesz! Ha kész, belekeverjük a konzerv kukoricát, majd megszórjuk frissen egy kis snidlinggel!
Csalamádé: A tisztítást követően a hozzávalókat legyaluljuk.
Paprikából színeset is tegyünk, az egészet összekeverjük.
Hozzáadjuk az ízesítőket, a babérlevelet kisebb darabokra törjük és így tesszük hozzá, majd még egyszer jól átforgatjuk, ezt követően 5-6 órán keresztül állni hagyjuk.