Párizsi csirkemell mexikói körettel
Fogás
Főfogás
Mennyiség
100
fő
Mennyiség
100
fő
Hozzávalók
10
kg
csirkemell
3
l
tej (1,5%)
2
kg
liszt
25
db
tojás
1,5
l
napraforgó olaj /sütéshez/
0,06
kg
jódozott só
18
kg
mexikói zöldségkeverék
0,005
kg
petrezselyem levél
0,8
kg
margarin
Elkészítés
A csirkemellet szeleteljük, klopfoljuk, majd ízesítjük.
A masszát elkészítjük, majd a csirkemelleket belemártjuk, és bő olajban megsütjük.
A mexikói zöldségkeveréket kevés margarinon megpároljuk, ízesítjük sóval, szárított petrezselyemlevéllel.
Sajtmártással tálaljuk.
Megjegyzés
További információk közétkeztetőknek:
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Háromszori