Párizsi csirkemell mexikói körettel
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Hozzávalók
  • 10kg csirkemell
  • 3l tej (1,5%)
  • 2kg liszt
  • 25db tojás
  • 1,5l napraforgó olaj /sütéshez/
  • 0,06 kg jódozott só
  • 18kg mexikói zöldségkeverék
  • 0,005kg petrezselyem levél
  • 0,8kg margarin
Elkészítés
  1. A csirkemellet szeleteljük, klopfoljuk, majd ízesítjük.
  2. A masszát elkészítjük, majd a csirkemelleket belemártjuk, és bő olajban megsütjük.
  3. A mexikói zöldségkeveréket kevés margarinon megpároljuk, ízesítjük sóval, szárított petrezselyemlevéllel.
  4. Sajtmártással tálaljuk.
Megjegyzés

További információk közétkeztetőknek:

Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:

11-14 évesek

Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:

Háromszori