Rántott szelet rizi-bizivel
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Hozzávalók
  • 0,8kg búzaliszt (BL 55)
  • 1l napraforgóolaj
  • 9kg sertéskaraj
  • 0,18kg jódozott só
  • 25db tojás
  • 2,5kg zsemlemorzsa
  • 0,8l napraforgó olaj
  • 0,28kg petrezselyemzöld
  • 6kg nem fényezett rizs („A”)
  • 0,18kg jódozott só
  • 6kg mirelit zöldborsó
Elkészítés
  1. A megmosott húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk.
  2. Lisztbe felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd olajjal permetezve sütőben pirosra sütjük. Rizi-bizivel tálaljuk.
Megjegyzés

Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:

11-14 évesek

Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:

Háromszori