Sajtos hal mediterrán pennével
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Hozzávalók
  • 5kg durum tollhegy tészta
  • 0,2l étolaj
  • 0,01kg morzsolt bazsalikom
  • 0,01kg morzsolt oregánó
  • 0,01kg őrölt feketebors
  • 0,25kg fokhagyma
  • 2kg sárgarépa
  • 0,8kg vöröshagyma
  • 3kg sűrített paradicsom
  • 0,05kg jódozott konyhasó
  • 8kg pangasius filé
  • 0,4l napraforgó étolaj
  • 1,8kg trappista sajt
  • 50db tojás
  • 0,001kg őrölt feketebors
  • 0,005kg fűszerpaprika
Elkészítés
  1. Étolajon megdinszteljük a hagymát, majd felengedjük a sűrített paradicsompürével, ízesítjük bazsalikommal, oregánóval, fokhagymával, fekete borssal és reszelt sárgarépával.
  2. Ezt tesszük a kifőtt tollhegy tésztára.
  3. A halat tepsikbe tesszük.
  4. A reszelt trappista sajtot összekeverjük a felvert egész tojással ízesítjük őrölt fekete borssal, fűszerpaprikával és a halfilékre tesszük és sütőben megsütjük.