Sült csirkemellfilé Coleslaw salátával
Fogás
Főfogás
Mennyiség
100
fő
Mennyiség
100
fő
Hozzávalók
9
kg
csirkemell
0,02
kg
fokhagyma
0,15
kg
vöröshagyma
0,2
l
étolaj
0,1
kg
jódozott só
23
kg
burgonya
0,5
kg
vaj
0,15
kg
jódozott só
7
kg
fejes káposzta
1,2
kg
sárgarépa
0,4
kg
lilahagyma
3
l
tejföl
0,2
kg
porcukor
0,01
kg
őrölt fehér bors
0,1
kg
jódozott só
1,5
kg
majonéz
0,3
kg
mustár
Elkészítés
A csirkemellet felszeleteljük, fokhagymával, vöröshagymával, olajjal, sóval pácoljuk.
Sütőben készre sütjük.
A burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, olvasztott vajjal meglocsoljuk.
A zöldségeket juliennere vágjuk, a többit hozzávalóból hideg mártást készítünk és a zöldséggel összekeverjük.
Megjegyzés
További információk közétkeztetőknek:
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Háromszori