Sült csirkemellfilé Coleslaw salátával
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Hozzávalók
  • 9kg csirkemell
  • 0,02kg fokhagyma
  • 0,15kg vöröshagyma
  • 0,2l étolaj
  • 0,1kg jódozott só
  • 23kg burgonya
  • 0,5kg vaj
  • 0,15kg jódozott só
  • 7 kg fejes káposzta
  • 1,2kg sárgarépa
  • 0,4kg lilahagyma
  • 3l tejföl
  • 0,2kg porcukor
  • 0,01kg őrölt fehér bors
  • 0,1kg jódozott só
  • 1,5kg majonéz
  • 0,3 kg mustár
Elkészítés
  1. A csirkemellet felszeleteljük, fokhagymával, vöröshagymával, olajjal, sóval pácoljuk.
  2. Sütőben készre sütjük.
  3. A burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, olvasztott vajjal meglocsoljuk.
  4. A zöldségeket juliennere vágjuk, a többit hozzávalóból hideg mártást készítünk és a zöldséggel összekeverjük.
Megjegyzés

További információk közétkeztetőknek:

Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:

11-14 évesek

Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:

Háromszori