Töltött csirkecomb burgonyapürével
Fogás
Főfogás
Mennyiség
100
fő
Mennyiség
100
fő
Hozzávalók
15
kg
csirkecomb
0,5
kg
só
20
kg
burgonya
70
db
tojás
2,5
kg
zsemle
5
l
tej
1
kg
margarin
0,5
kg
só
0,15
kg
bors
1
l
étolaj
0,3
kg
petrezselyem zöld
Elkészítés
A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk.
A kockára vágott főtt tojást, a petrezselyemzöldet, a nyers tojást, a zsemléket, a sót és a borsot összekeverjük.
A tölteléket alufóliával megformázzuk, megsütjük és felszeletelve tálaljuk a csirkecomb mellé.
A burgonyát puhára főzzük, margarinnal tőrjük a tej folyamatos hozzáadásával pürésítsük.
Házi savanyúsággal tálaljuk.
Megjegyzés
További információk közétkeztetőknek:
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Egyszeri