Töltött csirkecomb burgonyapürével
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Hozzávalók
  • 15kg csirkecomb
  • 0,5 kg
  • 20kg burgonya
  • 70db tojás
  • 2,5kg zsemle
  • 5 l tej
  • 1kg margarin
  • 0,5kg
  • 0,15kg bors
  • 1l étolaj
  • 0,3kg petrezselyem zöld
Elkészítés
  1. A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk.
  2. A kockára vágott főtt tojást, a petrezselyemzöldet, a nyers tojást, a zsemléket, a sót és a borsot összekeverjük.
  3. A tölteléket alufóliával megformázzuk, megsütjük és felszeletelve tálaljuk a csirkecomb mellé.
  4. A burgonyát puhára főzzük, margarinnal tőrjük a tej folyamatos hozzáadásával pürésítsük.
  5. Házi savanyúsággal tálaljuk.
Megjegyzés

További információk közétkeztetőknek:

Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:

11-14 évesek

Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:

Egyszeri