Hansági gulyásleves
Fogás
Levesek
Mennyiség
100
fő
Mennyiség
100
fő
Hozzávalók
6
kg
burgonya
1
kg
gyökér
1,5
kg
sárgarépa
0,5
kg
zeller
3
kg
mirelit zöldborsó
1
kg
lecsó
5
kg
sertés comb
0,6
l
olaj
0,06
kg
jódozott só
0,6
kg
vöröshagyma
0,03
kg
őrölt kömény
0,05
kg
őrölt bors
Elkészítés
Főzünk sertéspörköltet, adjuk hozzá a zöldségeket, burgonyát és engedjük föl vízzel.
Fűszerezzük és kiforraljuk.
Megjegyzés
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Egyszeri