Hansági gulyásleves
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Hozzávalók
  • 6kg burgonya
  • 1kg gyökér
  • 1,5kg sárgarépa
  • 0,5kg zeller
  • 3kg mirelit zöldborsó
  • 1kg lecsó
  • 5kg sertés comb
  • 0,6l olaj
  • 0,06kg jódozott só
  • 0,6kg vöröshagyma
  • 0,03kg őrölt kömény
  • 0,05kg őrölt bors
Elkészítés
  1. Főzünk sertéspörköltet, adjuk hozzá a zöldségeket, burgonyát és engedjük föl vízzel.
  2. Fűszerezzük és kiforraljuk.
Megjegyzés

Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:

11-14 évesek

Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:

Egyszeri