Céklaleves

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

Tárkonyos csirkeragu leves

Közétkeztető: EUREST Étteremüzemeltető Kft. – Makó Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert! Tárkonyos csirkeragu leves Recept nyomtatása FogásLevesek Mennyiség 100 fő Mennyiség 100 fő Tárkonyos csirkeragu leves Recept nyomtatása FogásLevesek Mennyiség 100 … Tovább

Zöldborsóleves

Közétkeztető: Balatonfenyves Önkormányzata Konyha Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert! Zöldborsóleves Recept nyomtatása FogásLevesek Mennyiség 100 fő Mennyiség 100 fő Zöldborsóleves Recept nyomtatása FogásLevesek Mennyiség 100 fő Mennyiség 100 fő Hozzávalók 7 … Tovább

Francia hagymaleves

      Francia hagymaleves Recept nyomtatása FogásLevesek Mennyiség 100 fő Mennyiség 100 fő Francia hagymaleves Recept nyomtatása FogásLevesek Mennyiség 100 fő Mennyiség 100 fő Hozzávalók 1 csomag bors 3 l tejföl 0,8 kg búzaliszt (BL55) 2 kg margarin (35%) … Tovább

Rablóleves

Közétkeztető: INNOVEN Kft. – Tápióság Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert! Rablóleves Recept nyomtatása FogásLevesek Mennyiség 100 fő Mennyiség 100 fő Rablóleves Recept nyomtatása FogásLevesek Mennyiség 100 fő Mennyiség 100 fő Hozzávalók … Tovább