Hideg spanyol zöldségleves
Mennyiség
4főre
Mennyiség
4főre
Hozzávalók
  • 200gramm paradicsom
  • 160gramm kígyóuborka
  • 60gramm zöldhagyma
  • 32gramm fokhagyma
  • 28gramm olívaolaj
  • 3gramm friss petrezselyem levél
  • 1,5gramm
  • 1csipet bors
Elkészítés
  1. A zöldségeket megmossuk, daraboljuk.
  2. Egy mixer gépbe belerakunk minden alapanyagot és vízzel összeturmixoljuk.
  3. Hidegen tálaljuk.
Megjegyzés

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

(A kép illusztráció.)