Húsleves
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Hozzávalók
  • 9kg sertés comb
  • 0,1kg fokhagyma
  • 1,5kg gyökér
  • 0,5kg karalábé
  • 0,5kg kelkáposzta
  • 2,5kg sárgarépa
  • 1,5kg levestészta
  • 0,5kg zeller
  • 0,4kg vöröshagyma
  • 4 csomag petrezselyem zöld
  • 0,06kg jódozott só
Elkészítés
  1. Húst feltesszük hideg vízben főni,
  2. forrás után lehabozni, darabolt zöldséget hozzáadni, készre főzni.
  3. Leszűrni, húst felszeletelni és a második fogásnál feltétként tálalni.
  4. Tésztát kifőzzük, tálaláskor a leveshez adjuk, a főtt zöldségeket külön tálban tálaljuk.
Megjegyzés

Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:

11-14 évesek

Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:

Egyszeri