Húsleves
Fogás
Levesek
Mennyiség
100
fő
Mennyiség
100
fő
Hozzávalók
9
kg
sertés comb
0,1
kg
fokhagyma
1,5
kg
gyökér
0,5
kg
karalábé
0,5
kg
kelkáposzta
2,5
kg
sárgarépa
1,5
kg
levestészta
0,5
kg
zeller
0,4
kg
vöröshagyma
4
csomag
petrezselyem zöld
0,06
kg
jódozott só
Elkészítés
Húst feltesszük hideg vízben főni,
forrás után lehabozni, darabolt zöldséget hozzáadni, készre főzni.
Leszűrni, húst felszeletelni és a második fogásnál feltétként tálalni.
Tésztát kifőzzük, tálaláskor a leveshez adjuk, a főtt zöldségeket külön tálban tálaljuk.
Megjegyzés
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Egyszeri