2023. március 20-24. között országszerte 1031 óvoda, általános és középiskola szervezett vízfogyasztást népszerűsítő egészséghetet, az OGYÉI felhívására.

Aktuális

A HAPPY-hét nyereményjáték nyertesei

A HAPPY-hét keretében minden évben nyereményjátékot hirdet az OGYÉI. A játékban 256 iskola és 278 óvoda vett részt, melyek között 10 db, egyenként 150 000 Ft értékű Decathlon-ajándékutalványt sorsoltunk ki.

Az eredeti sorsolási időpont a beérkezett nagy mennyiségű, nehezen beazonosítható pályázati mű okán változott: a sorsolásra 2023. április 13-án került sor, a random.org szoftver segítségével.

150 000 FT értékű sportszer-utalványt nyertek:

Iskolák

 1. Cecei Általános Iskola
 2. Debreceni Gönczy Pál Általános Iskola
 3. Nikola Tesla Szerb Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Lórév
 4. Szalántai Általános Iskola Arany János Általános Iskolája
 5. Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium

Óvodák

 1. Esztergomi Zöld Óvoda
 2. Okány Község Önkormányzata Óvoda és Bölcsőde Intézménye
 3. Perenyei Aranyhíd Óvoda
 4. Szakolyi Micimackó Óvoda
 5. Tatabányai Kodály Zoltán Óvoda

Minden intézménynek köszönjük a részvételt és ezúton is gratulálunk a nyerteseknek! A HAPPY-héten részt vevő összes intézményt oklevéllel jutalmazzuk.

Pályázati kiírás

Mi a teendő?

1. Készítsenek fényképeket az alábbi témákban:

 • HAPPY-hét dekorációk (pl. kihelyezett plakátok, gyerekrajzok a faliújságon stb.)
 • Vízivás a HAPPY-héten (pl. vízbár, egyedi poharak/kulacsok, vizeskancsók/kulacsok a tanteremben, közös vízivásról, vízzel koccintásról készült képek stb.)
 • Tanulás a víz, egészségmegőrzésben betöltött szerepéről / vízzel kapcsolatos játékok (pl. tanórai vagy egyéb foglalkozás, játék során készült képek)

2. Válasszák ki a legjobb fotókat (bármely témában) és küldjenek el legfeljebb 3 fényképet az OGYÉI-nek, e-mailben, az alábbi címre: happyhet@ogyei.gov.hu. Ezzel az intézmény regisztrál a HAPPY-hét nyereményjátékára.

A fényképek beküldésének határideje: 2023. március 28.

Fontos!

Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a játékra kizárólag személyes azonosítására nem alkalmas fényképekkel lehet nevezni. A sorsolás előtt a személyes azonosításra alkalmas, így különösen, de nem kizárólagosan az arcot, illetve személyes azonosítására alkalmas más adatot tartalmazó képek azonnali törlésre kerülnek és a játékban nem vesznek részt.
A nyereményjátékra történő kép küldésével az intézmény hozzájárul ahhoz, hogy a képeket az OGYÉI weboldalain (ogyei.gov.hu; merokanal.hu), social media oldalain (facebook.com/merokanal.hu; facebook.com/ogyei.gov.hu; instagram.com/ogyei_gov), továbbá a HAPPY-héttel kapcsolatos egyéb kommunikáció során nyilvánosan közzétegye, azokat esetlegesen a játékban részt vevő többi intézmény fotóival együtt, videó részeként is publikálja.

Sorsolás, eredményhirdetés

Változás: a sorsolás és eredményhirdetés korábbi, április 7-i időpontja módosult. Ennek oka, hogy sajnos olyan nagy mennyiségben érkeztek be hozzánk nehezen beazonosítható (pl. nem a korábban megadott kapcsolattartók által küldött) pályázatok, hogy a feldolgozás a vártnál jóval több időt vesz igénybe. Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük!

Eredményhirdetés: 2023. április 13.

A nyerteseket a random.org oldalon sorsoljuk és a nyereményekről legkésőbb 2023. április 17-ig tájékoztatjuk e-mailben. A sorsolás nyerteseinek listáját a merokanal.hu/happy-het-2023 oldalon is közzétesszük.

Projektkoordinátor:
Hajdú Katalin
Telefon: +36304299814
E-mail: happyhet@ogyei.gov.hu

Adatkezelési tájékoztató