Az élelmezésvezőknek is segítséget nyújthat az OGYÉI kézikönyve

Megkönnyíti a népegészségügyi felügyelők munkáját az a minősítő rendszer, melyet az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) Táplálkozás-epidemiológiai Főosztályának munkatársai dolgoztak ki, a közétkeztetési rendeletnek való megfelelés vizsgálatára. A kapcsolódó felhasználói kézikönyv ráadásul az élelmezésvezetők számára is segítséget nyújt a … Tovább

Bölcsődei étkeztetés – kiemelt részvételi arány mellett került sor a közétkeztetési munkacsoport tizedik ülésére

2022. május 12-én, megközelítően 250 résztvevő jelenlétében sikeresen lezajlott az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) Táplálkozás-epidemiológiai Főosztálya által koordinált közétkeztetési munkacsoport tizedik online ülése. Jelen hiánypótló alkalom – kiemelten az élelmezésben dolgozó szakembereket megszólítva – elősorban a bölcsődei étkeztetés … Tovább

Nehéz dolga volt a zsűrinek az idei Közétkeztetési Szakácsversenyen

2022. március 23-án, a SIRHA Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás keretében rendezte meg a KÖZSZÖV a Közétkeztetők Szakácsversenyének (KÖSZ) döntőjét. A döntőbe jutott 12 csapatból, rendkívül szoros verseny mellett végül a Hungast, Pécs került ki győztesen. A közétkeztetésben részt … Tovább

A közétkeztetési munkacsoport következő alkalmának témája: REL és helyi termékek a közétkeztetésben

Az OGYÉI Táplálkozás-epidemiológiai Főosztálya 2020 őszétől kezdődően az élelmezésben dolgozó élelmezésvezetőknek, dietetikusoknak, szakácsoknak és további érdeklődő szakembereknek közétkeztetési szakmai munkacsoportok felállításának előkészületeit kezdte meg. A munkacsoportos megbeszélések a hatóságok (NÉBIH, NNK) és a szakmai szervezetek (ÉLOSZ, KÖZSZÖV, MDOSZ, VIMOSZ) közreműködésével, meghatározott tematika mentén, havonta, online … Tovább

Az élelmiszermaradék és -hulladék témaköre – sor került a közétkeztetési munkacsoport 8. ülésére

2022. március 10-én sikeresen lezajlott az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) Táplálkozás-epidemiológiai Főosztályának szervezésében a közétkeztetési munkacsoport nyolcadik online ülése. A közétkeztetésben dolgozó szakembereket, így élelmezésvezetőket, dietetikusokat, szakácsokat, valamint a további érdeklődő szakembereket is megszólítva, jelen alkalom az élelmiszermaradék … Tovább

Az élelmiszermaradék és hulladék témaköre címmel rendezi meg az OGYÉI 8. közétkeztetési munkacsoportját

Az OGYÉI Táplálkozás-epidemiológiai Főosztálya 2020 őszétől kezdődően az élelmezésben dolgozó élelmezésvezetőknek, dietetikusoknak, szakácsoknak és további érdeklődő szakembereknek közétkeztetési szakmai munkacsoportok felállításának előkészületeit kezdte meg. A munkacsoportos megbeszélések a hatóságok (NÉBIH, NNK) és a szakmai szervezetek (ÉLOSZ, KÖZSZÖV, MDOSZ, VIMOSZ) közreműködésével, meghatározott tematika mentén, havonta, online … Tovább

Közétkeztetés a járvány idején – sor került a közétkeztetési munkacsoport első ülésére

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) koordinálásával 2021. május 13-án sikeresen lezajlott a közétkeztetési munkacsoport első, online „bevezető” ülése. A 10 alkalomból álló programsorozat a közétkeztetésben dolgozókat szólítja meg, és tematikus havi rendezvényeivel lehetőséget nyújt mindenki számára az érdeklődésének … Tovább

Már lehet regisztrálni a közétkeztetési munkacsoport első, bevezető alkalmára

Az OGYÉI Táplálkozás-epidemiológiai Főosztálya 2020 őszétől kezdődően az élelmezésben dolgozó élelmezésvezetőknek, dietetikusoknak, szakácsoknak és további érdeklődő szakembereknek közétkeztetési szakmai munkacsoportok felállításának előkészületeit kezdte meg. A munkacsoportos megbeszélések a hatóságok (NÉBIH, NNK) és a szakmai szervezetek (ÉLOSZ, KÖZSZÖV, MDOSZ, VIMOSZ) közreműködésével, … Tovább

Közétkeztetési munkacsoportokat szervez az OGYÉI, szakembereknek

A közétkeztetés területén dolgozik? Kérdései vannak? Itt a lehetőség!ÉLELMEZÉSVEZETŐK, DIETETIKUSOK, ÉRDEKLŐDŐ SZAKEMBEREK, FIGYELEM! Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet, a hatóságok (NÉBIH, NNK) és a szakmai szervezetek (ÉLOSZ, KÖZSZÖV, MDOSZ, VIMOSZ) közreműködésével közétkeztetési munkacsoportokat állít fel 2021-ben, online platformon. Regisztráljon … Tovább