„Egészséges is lehet finom” – pályázat családok számára

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet 2017. augusztus 18  – szeptember 8. között pályázatot hirdet a családok számára.

Keressük a legjobb kisétkezésekre szánt ételeket!

A pályázat célja, hogy megismerjük és megismertessük azokat a változatos és egészséges összetevőkből készült, kisétkezésekre (tízóraira, uzsonnára) szánt ételeket, amelyeket a szülők készítenek és csomagolnak gyermekeiknek, nap mint nap iskolaidőben. A beérkezett recepteket (megjelölve, hogy hány főre szól) a hozzá tartozó fényképpel együtt az OGYÉI a kampányhoz tartozó közösségi oldalán közzéteszi, amelyekre a felhívás időtartama alatt várja a lakosság szavazatát. A szavazás módja, a feltöltött kép(ek)re adott ’like’.

A beérkező szavazatok alapján választjuk ki majd azt a három kisétkezésre szánt ételt (pl. szendvics, saláta) az „Egészséges is lehet finom”, kampány keretein belül, amelyek díjazásra kerülnek.  Továbbá a szavazók voksai és szakmai elbírálás után a 10 legegészségesebb kisétkezésre szánt ételt képpel és leírással közzétesszük a www.merokanal.hu oldalunkon, hogy azokat minél többen megismerhessék, elkészíthessék és megkóstolhassák.

A három nyertes család minden tagja részére az OGYÉI dietetikusai testösszetétel analízist és dietetikai tanácsadást biztosítanak.

A játék menete

  1. A családok az általuk elkészített étel pontos leírását és az étel fotóját küldjék el az info@meroknal.hu e-mail címre, név és elérhetőség megjelölésével (telefonszám, e-mail cím)
  2. A játék időtartama alatt egy család részéről több étel is beküldhető, de ugyanazzal a recepttel a család részéről csak egyszer nyújtható be pályázat.
  3. Az OGYÉI Kommunikációs és Koordinációs Főosztálya naponta egyszer az aznap érkező recepteket a hozzá tartozó képpel együtt (beküldő nevének feltüntetésével) feltölti az „Élj könnyebben” elnevezésű Facebook oldalára.
  4. A feltöltött képekre a pályázat időtartama alatt várjuk a lakosság szavazatát.
  5. A játék végeztével – 2017. szeptember 8. – a szervező OGYÉI összesíti a Facebook „Élj könnyebben” oldalán a feltöltött képekre leadott szavazatokat (’like’-kot), és kialakítja a TOP10-es listát, valamint gondoskodik az ételek leírásainak publikálásáról a www.merokanal.hu-n.
  6. A nyerteseket az OGYÉI a megadott elérhetőségeken értesíti nyereményükről.
  7. A díjazottak a nyereményüket 2017. december 31-ig használhatják fel, előre egyeztetett időpontban az OGYÉI Élelmezés- és Táplálkozástudományi Főigazgatóságának épületében, amelynek címe: Budapest, IX. kerület, Albert Flórián út 3/A. A nyeremény készpénzre nem váltható!

 

A pályázatokkal kapcsolatos információ:

Kontakt: Márta Melinda, OGYÉI Kommunikációs Iroda

E-mail: info@merokanal.hu

Telefon: Tel.: (1) 8869-300/218-es mellék

 

Vélemény, hozzászólás?