Itthon minden második gyermek menzás, azonban vannak olyan országok, ahol a tanulók többsége, vagy majd’ mindegyikük igénybe veszi az iskolai étkeztetést. Például a svéd és finn diákok 85-95%-a ott eszik napközben.

A sok ország sokféleképpen igyekszik vonzóvá tenni a közétkeztetést, s a tapasztalataik bennünket is segíthetnek, hogy gyerekeinkkel megismertethessük és megkedveltethessük az egészséges konyhát.

Nyilván itthon is számos jó módszert találtak ki és használnak erre, amelyek többeknek is segíthetnének, ha össze lennének gyűjtve. Ha lenne egy olyan tár, fórum, ahová ötletért, tanácsért fordulhatnak a szülők, pedagógusok, étkeztetési szakemberek. Segítsenek ezt összehozni!

Kérjük, legyenek büszkék, osszák meg bevált módszereiket, a jó gyakorlatukat!

[wc_posts pids=”” order=”DESC” orderby=”date” post_type=”post” taxonomy=”category” terms=”jo-gyakorlatok” posts_per_page=”250″ ignore_sticky_posts=”0″ show_title=”1″ show_meta_all=”0″ show_meta_author=”0″ show_meta_date=”0″ show_meta_comments=”0″ show_thumbnail=”1″ show_content=”1″ show_paging=”1″ readmore=”Folytatás »” button_class=”wc-shortcodes-post-button” size=”medium” filtering=”1″ columns=”3″ gutter_space=”20″ heading_type=”h4″ layout=”masonry” template=”box” excerpt_length=”15″ date_format=”y. m. d.”][/wc_posts]