Szentendre Gyökerei Hagyományőrző Baráti Társaság
2024. 11. 19.
„Nagyon jól éreztük magunkat és sok tapasztalatot gyűjtöttünk. Köszönjük a kiváló szervezést, előkészítést és a segítő kezek munkáját.”
Kék Duna Nyugdíjas Klub Szentendre
2024. 11. 12.
„Rendkívül pozitív kezdeményezés, hogy közvetlen kapcsolat révén nyernek információt az egészségesebb étkezés ajánlatának fogadásáról. A nagyszülőkön keresztül – közvetve – a következő két generációra is hatást lehet elérni.”
„Ami még felejthetetlen az, az őszinte SZERETET és EGÉSZSÉGRE NEVELÉS GYAKORLATIAS MÓDSZEREKKEL. Végre nem csak értelmesen bólogatva hallgattunk egy előadást, hanem kedvet kaptunk EGÉSZSÉGESEN FŐZNI! Köszönjük a fáradozásaikat és szeretetüket! Az elképzelésük sikeres volt : MEGYEK A PIACRA BEVÁSÁROLNI!”
Kossuth Lajos Nyugdíjas Klub
2024. 11. 05.
„Számunkra a közös főzés maradandó élményt nyújtott, mindig szeretettel gondolunk az együtt töltött időre. Egy olyan rendezvényen vehettünk részt, ahol érezhettük, hogy törődnek az idős emberekkel. Köszönjük.”
„Ebéd a levesen túl”
2024. 10. 29.
Tankonyhai foglalkozást magába foglaló szakmai tréningünket a közétkeztetési munkacsoport koordináló bizottságában részt vevő szervezetek – Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (ÉLOSZ), Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV), Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ), Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH), Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) valamint a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) – delegáltjainak szerveztük.