Rekordrészvétel a jubileumi HAPPY-héten

Kategória: Egyéb, Hírek, Oktatás | 0

10 éves történetének legnagyobb részvételi arányával zajlik az idei HAPPY-hét program. Országosan több mint 900 óvodában, általános és középiskolában rendeznek vízfogyasztást népszerűsítő egészséghetet március 18-22. között.

Még lehet jelentkezni!

A programra 2019. március 18., éjfélig regisztrálhatnak az oktatási-nevelési intézmények. A résztvevők között értékes nyereményeket sorsol ki a programot koordináló Országos Gyógyszerészeti- és Élelmezés-egészségügyi Intézet.

Regisztráció óvodáknak: https://www.surveymonkey.com/r/happyhetovoda

Regisztráció iskoláknak: https://www.surveymonkey.com/r/happyhetiskola

Megéri csatlakozni!

A HAPPY-hét keretében idén 7 izgalmas pályázatot hirdetett meg az OGYÉI. A legtartalmasabb pályázatok közül a szervezők sorsolással választják majd ki azokat az intézményeket, melyek óvodásai és iskolásai többek között élményekkel teli és hasznos tudással gazdagító programokon vehetnek részt.

A pályázati anyagok beküldésének határideje: 2019. április 5. A részletekről az OGYÉI honlapján tájékozódhat: https://www.ogyei.gov.hu/happy

Ennél jóval többet is nyerhetnek azonban a résztvevők! Az OGYÉI által ingyenesen rendelkezésre bocsátott interaktív oktatóanyagok, játékos programelemek segítségével felhívhatják a fiatalok figyelmét arra, a cukros italok túlzott fogyasztása egészségkárosító hatású lehet, ezért a víz a legjobb szomjoltó.

A 10 éve töretlen népszerűségnek örvendő HAPPY-hét nemzetközileg elismert, egyedülálló prevenciós program. Megszervezésével az óvodák és iskolák könnyen, ugyanakkor bizonyítottan hatékonyan formálhatják egészségtudatosabbá a fiatalokat és hozzájárulhatnak a gyermekkori elhízás terjedésének megfékezéséhez.

További információ:  https://www.ogyei.gov.hu/happy

Kövesse a HAPPY-hetet a Facebookon is! https://www.facebook.com/happyhet