Petrezselyemkrém

Recept nyomtatása
Petrezselyemkrém
Petrezselyemkrém
Mennyiség
Hozzávalók
  • 32 g margarin
  • 20 g napraforgómag
  • 1 kisebb csokor petrezselyem
Mennyiség
Hozzávalók
  • 32 g margarin
  • 20 g napraforgómag
  • 1 kisebb csokor petrezselyem
Petrezselyemkrém
Elkészítés
  1. A napraforgómagot szárazon megpirítjuk, megőröljük.
  2. Hozzákeverjük a puha margarinhoz és belekeverjük a finomra vágott petrezselymet.
    Hozzákeverjük a puha margarinhoz és belekeverjük a finomra vágott petrezselymet.
Megjegyzés

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.