Közétkeztető: Balatonfenyves Önkormányzata Konyha
Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!
Hozzávalók
- 7 kg mirelit zöldborsó
- 0,3 kg só
- 0,3 kg cukor
- 0,5 l étolaj
- 3 csomó petrezselyemzöld
- 0,6 kg liszt
Mennyiség: fő
Elkészítés
- Olajban a cukrot világosra pirítjuk hozzáadjuk a zöldborsót, a petrezselyemzöldet, a sót és fedő alatt pároljuk.
- Ha megkívánja, kevés vizet adunk hozzá.
- Addig pároljuk míg puha lesz, vízzel felengedjük, felforraljuk és a világos rántást hozzáadása után jól kiforraljuk.
- Betétnek adhatunk hozzá vajas galuskát.
Megjegyzés
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Háromszori
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.