Skip to Main Content
Merőkanál.hu Merőkanál.hu
  • Hírek
  • Táplálkozás
    • Magyar táplálkozási ajánlás – OKOSTÁNYÉR®
    • Kalkulátorok
      • BMI
      • Energiaigény (felnőtt)
      • Energiaigény (gyerek)
    • 60+ egészség
      • Infografika
      • Videóüzenetek
      • 60+ egészség kiadvány
      • Tudástár
      • Szakembereknek
        • Szakmai információk
        • Élelmezésben dolgozóknak – kiadvány
        • EFI-munkatársaknak
      • 60+ receptek
        • Kardiovaszkuláris
        • Onkológiai
    • Egészséges táplálkozást ösztönző kórház
    • Dietetika 100
    • Aqua Challenge – a vízivás kihívás
    • Koronavírus
    • Receptek
    • Cikkek
  • Diéta
    • Diétás étkezés kiadvány
    • Tanácsok koronavírus-járvány idején
    • Cikkek
  • Közétkeztetés
    • Közétkeztetési rendelet
      • A rendelet szövege
      • A rendelet magyarázata (videó)
      • Útmutató hatósági ellenőrzéshez
      • Felhasználói kézikönyv
      • Gyakran ismételt kérdések
    • Közétkeztetési felmérések
      • Iskolai táplálkozás-egészségügyi környezetfelmérés
      • Óvodai táplálkozás-egészségügyi felmérés
    • Videók
      • Mindent a menzáról videók
      • Reform Menza videók
      • Tálcán kínált egészség
    • Diétás közétkeztetés
    • Hidegétel
    • Egészséges táplálkozást ösztönző iskola
    • Kóstolj bele a nagyvilágba!
    • Pályázatok
      • Keressük 2018 legjobb diétás közétkeztetőjét
      • Irma néni Magyarország legkedvesebb konyhás nénije
      • Az egészséges is lehet finom!
      • Magyarország TOP 50 legfinomabb menzaétele
      • Keressük 2016 közétkeztetőjét!
    • Receptek
    • Cikkek
  • Oktatás
    • HAPPY-hét
      • A HAPPY-hétről
      • HAPPY-hét – Letölthető segédanyagok
      • HAPPY-hét 2025
      • HAPPY-hét 2024
      • HAPPY-hét 2023
      • HAPPY-hét 2022
      • HAPPY-hét, 2021
      • HAPPY-hét, 2020
      • HAPPY-hét, 2019
      • Előzmény (HAPPY, 2007)
      • Virtuális kiállítás
      • Kapcsolat
    • Egészséges táplálkozást ösztönző iskola
      • A programról
      • Iskolai feltételrendszer és jó gyakorlatok (toolkit)
      • Egészséges táplálkozás otthon és az iskolában (kiadvány)
      • Oktatási anyagok
      • Segédlet iskolai menzabizottság felállításához
    • Oktatási anyagok
      • Mindent a menzáról videók
      • Vízfogyasztás népszerűsítő program
      • Oktatóvideó, általános iskolásoknak
    • Iskolabüfé
    • Cikkek
  • Tankonyha
    • Rólunk
    • Munkatársak
    • Galéria
    • Hírek
  • Hírek
  • Táplálkozás
    • Magyar táplálkozási ajánlás – OKOSTÁNYÉR®
    • Kalkulátorok
      • BMI
      • Energiaigény (felnőtt)
      • Energiaigény (gyerek)
    • 60+ egészség
      • Infografika
      • Videóüzenetek
      • 60+ egészség kiadvány
      • Tudástár
      • Szakembereknek
        • Szakmai információk
        • Élelmezésben dolgozóknak – kiadvány
        • EFI-munkatársaknak
      • 60+ receptek
        • Kardiovaszkuláris
        • Onkológiai
    • Egészséges táplálkozást ösztönző kórház
    • Dietetika 100
    • Aqua Challenge – a vízivás kihívás
    • Koronavírus
    • Receptek
    • Cikkek
  • Diéta
    • Diétás étkezés kiadvány
    • Tanácsok koronavírus-járvány idején
    • Cikkek
  • Közétkeztetés
    • Közétkeztetési rendelet
      • A rendelet szövege
      • A rendelet magyarázata (videó)
      • Útmutató hatósági ellenőrzéshez
      • Felhasználói kézikönyv
      • Gyakran ismételt kérdések
    • Közétkeztetési felmérések
      • Iskolai táplálkozás-egészségügyi környezetfelmérés
      • Óvodai táplálkozás-egészségügyi felmérés
    • Videók
      • Mindent a menzáról videók
      • Reform Menza videók
      • Tálcán kínált egészség
    • Diétás közétkeztetés
    • Hidegétel
    • Egészséges táplálkozást ösztönző iskola
    • Kóstolj bele a nagyvilágba!
    • Pályázatok
      • Keressük 2018 legjobb diétás közétkeztetőjét
      • Irma néni Magyarország legkedvesebb konyhás nénije
      • Az egészséges is lehet finom!
      • Magyarország TOP 50 legfinomabb menzaétele
      • Keressük 2016 közétkeztetőjét!
    • Receptek
    • Cikkek
  • Oktatás
    • HAPPY-hét
      • A HAPPY-hétről
      • HAPPY-hét – Letölthető segédanyagok
      • HAPPY-hét 2025
      • HAPPY-hét 2024
      • HAPPY-hét 2023
      • HAPPY-hét 2022
      • HAPPY-hét, 2021
      • HAPPY-hét, 2020
      • HAPPY-hét, 2019
      • Előzmény (HAPPY, 2007)
      • Virtuális kiállítás
      • Kapcsolat
    • Egészséges táplálkozást ösztönző iskola
      • A programról
      • Iskolai feltételrendszer és jó gyakorlatok (toolkit)
      • Egészséges táplálkozás otthon és az iskolában (kiadvány)
      • Oktatási anyagok
      • Segédlet iskolai menzabizottság felállításához
    • Oktatási anyagok
      • Mindent a menzáról videók
      • Vízfogyasztás népszerűsítő program
      • Oktatóvideó, általános iskolásoknak
    • Iskolabüfé
    • Cikkek
  • Tankonyha
    • Rólunk
    • Munkatársak
    • Galéria
    • Hírek

Archívum: Receptek

Almás-túrós muffin
10 jan 2023

Almás-túrós muffin

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - kardiovaszkuláris, 60+ receptek, Desszert | 0

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

Házi szezámos húskrém
11 aug 2022

Házi szezámos húskrém

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - kardiovaszkuláris, 60+ receptek | 0

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

Friss csokoládékrém
11 aug 2022

Friss csokoládékrém

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - kardiovaszkuláris, 60+ receptek | 0

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

Hagymás krumplilángos, tepsiben sütve
24 júl 2022

Hagymás krumplilángos, tepsiben sütve

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - kardiovaszkuláris, 60+ receptek, Főfogás | 0

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

Grillezett paprikasaláta
24 júl 2022

Grillezett paprikasaláta

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - kardiovaszkuláris, 60+ receptek | 0

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

Sütőben sült rántott csirkecomb
16 júl 2022

Sütőben sült rántott csirkecomb

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - kardiovaszkuláris, 60+ receptek, Főfogás | 0

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

Zellervagdalt
11 júl 2022

Zellervagdalt

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - kardiovaszkuláris, 60+ receptek, Főfogás, Receptek | 0

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

Kölesfelfújt
5 júl 2022

Kölesfelfújt

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - kardiovaszkuláris, 60+ receptek | 0

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

Joghurtos sült padlizsán
30 jún 2022

Joghurtos sült padlizsán

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - kardiovaszkuláris, 60+ receptek, Főfogás | 0

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

Cukkinikrémleves
30 jún 2022

Cukkinikrémleves

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - kardiovaszkuláris, 60+ receptek, Leves | 0

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

Bejegyzés navigáció

1 2 3 4 … 9 »

60+ egészség

  • Mit kell tudni az új táplálkozási ajánlásról?
  • Videóüzenetek
  • Infografika
  • 60+ egészség kiadvány
  • Tudástár
  • Szakembereknek
  • Élelmezésben dolgozóknak – kiadvány
  • Receptek

Receptek

  • Összes recept
  • Levesek
  • Főfogás
  • Desszert

Kalkulátorok

  • BMI kalkulátor
  • Energiaigény kalkulátor felnőtteknek
  • Energiaigény kalkulátor és élelmiszer adagolási útmutató gyermekeknek

1135 Budapest, Szabolcs utca 33. | Levélcím: 1372 Postafiók 450. | www.ogyei.gov.hu | taptud@ogyei.gov.hu

 

© 2025 Merőkanál.hu – A http://www.merokanal.hu weblapon található minden kép és szöveg szerzői jogvédelem alatt áll. A weblap tartalma a NNGYK szellemi tulajdonát képezi és tilos annak reprodukálása, engedély nélküli felhasználása, publikálása. Amennyiben teljes anyagot, weboldalt, fotót vagy dokumentációt szeretne felhasználni akár nyomtatott, akár elektronikus sajtóban vagy bármilyen más üzleti célból, úgy kérjük, ezt jelezze intézetünknek, hogy az utánközlésre írásbeli engedélyt adhassunk.