Közétkeztető: Sztárai Mihály Iskola konyhája
Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!
Hozzávalók
- 4 kg liszt
- 80 db tojás
- 2 kg kristálycukor
- 3 kg mirelit meggy
- 1 kg dió
- 5 l natúr joghurt
Mennyiség: fő
Elkészítés
- A piskóta tésztáját hagyományos módon elkészítjük, majd hozzákeverjük a meggyet és a diót.
- 180 fokon készre sütjük, közben a natúr joghurtot összekeverjük a meggy levével és evvel tálaljuk a kisült piskótát
Megjegyzés
További információk közétkeztetőknek:
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
7-10 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Egyszeri
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.