Sült alma dióval és mandulával töltve

Recept nyomtatása
Sült alma dióval és mandulával töltve
Sült alma dióval és mandulával töltve
Fogás Desszert
Mennyiség
Hozzávalók
  • 10 g mandula
  • 10 g dió
  • 70 g alma
Fogás Desszert
Mennyiség
Hozzávalók
  • 10 g mandula
  • 10 g dió
  • 70 g alma
Sült alma dióval és mandulával töltve
Elkészítés
  1. Melegítse elő a sütőt 180-200 fokra.
  2. Az almát vágja ketté, majd a magvakat távolítsa el és a helyére a durvára darált diót és mandulát töltse vissza.
  3. Helyezze egy kis tepsibe és előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt süsse készre.
    Helyezze egy kis tepsibe és előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt süsse készre.
Megjegyzés

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.