Közétkeztető: HPM Plus Kft.
Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!
Hozzávalók
- 6 kg szilva
- 2,4 kg kristálycukor
- 2 kg zabpehely
- 2 l joghurt
- 45 db tojás
- 1,6 l étolaj
- 1 kg búzaliszt
- 1 kg rozsliszt
- 0,01 kg sütőpor
Mennyiség: fő
Elkészítés
- A tojásokat kettéválasztjuk.
- A fehérjét felhabosítjuk a cukorral.
- A száraz nyersanyagokat összekeverjük.
- Hozzáadjuk a tojások sárgáját, a joghurtot, az étolajat, majd óvatosan hozzákeverjük a felvert tojásfehérjét.
- Sütőpapírral bélelt magas tepsibe öntjük, és közepes lángnál 35-40 percig sütjük.
- Ügyeljünk rá, hogy a közepe is átsüljön. (Tűpróba!)
Megjegyzés
További információk közétkeztetőknek:
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Háromszori
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.