Tárkonyos csirkeragu leves

Közétkeztető: EUREST Étteremüzemeltető Kft. – Makó

Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!

Tárkonyos csirkeragu leves
Tárkonyos csirkeragu leves
Recept nyomtatása
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Tárkonyos csirkeragu leves
Tárkonyos csirkeragu leves
Recept nyomtatása
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Hozzávalók
  • 5 kg csirkecomb filé
  • 0,05 kg fokhagyma
  • 2,5 kg sárgarépa
  • 0,6 kg vöröshagyma
  • 0,9 kg gyökérkocka
  • 3 kg zöldborsó
  • 1 l tejszín
  • 0,45 l étolaj
  • 0,75 kg liszt
  • 0,8 kg levestészta
  • 0,01 kg babérlevél
  • 0,01 kg őrölt bors
  • 0,01 kg tárkony
  • 0,1 kg jódozott só
  • 0,007 l tárkonyecet
Mennyiség:
Elkészítés
  1. A húst vöröshagymával, zöldségekkel olajon lepároljuk a babérlevéllel együtt.
  2. Megfelelő mennyiségű vízzel felengedjük.
  3. Ha készre főtt, tejszínes habarással habarjuk.
  4. A levestésztát belefőzzük, fűszerezzük, tárkonyecettel ízesítjük.
Megjegyzés

Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:

11-14 évesek

Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:

Háromszori

Vélemény, hozzászólás?