Közétkeztető: EUREST Étteremüzemeltető Kft. – Makó
Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!
Hozzávalók
- 5 kg csirkecomb filé
- 0,05 kg fokhagyma
- 2,5 kg sárgarépa
- 0,6 kg vöröshagyma
- 0,9 kg gyökérkocka
- 3 kg zöldborsó
- 1 l tejszín
- 0,45 l étolaj
- 0,75 kg liszt
- 0,8 kg levestészta
- 0,01 kg babérlevél
- 0,01 kg őrölt bors
- 0,01 kg tárkony
- 0,1 kg jódozott só
- 0,007 l tárkonyecet
Mennyiség: fő
Elkészítés
- A húst vöröshagymával, zöldségekkel olajon lepároljuk a babérlevéllel együtt.
- Megfelelő mennyiségű vízzel felengedjük.
- Ha készre főtt, tejszínes habarással habarjuk.
- A levestésztát belefőzzük, fűszerezzük, tárkonyecettel ízesítjük.
Megjegyzés
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Háromszori
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.