Töltött csirkecomb burgonyapürével

Közétkeztető: Mikepércs Önkormányzat Étkező-Konyha

Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!

Töltött csirkecomb burgonyapürével
Töltött csirkecomb burgonyapürével
Recept nyomtatása
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Töltött csirkecomb burgonyapürével
Töltött csirkecomb burgonyapürével
Recept nyomtatása
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Hozzávalók
  • 15 kg csirkecomb
  • 0,5 kg
  • 20 kg burgonya
  • 70 db tojás
  • 2,5 kg zsemle
  • 5 l tej
  • 1 kg margarin
  • 0,5 kg
  • 0,15 kg bors
  • 1 l étolaj
  • 0,3 kg petrezselyem zöld
Mennyiség:
Elkészítés
  1. A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk.
  2. A kockára vágott főtt tojást, a petrezselyemzöldet, a nyers tojást, a zsemléket, a sót és a borsot összekeverjük.
  3. A tölteléket alufóliával megformázzuk, megsütjük és felszeletelve tálaljuk a csirkecomb mellé.
  4. A burgonyát puhára főzzük, margarinnal tőrjük a tej folyamatos hozzáadásával pürésítsük.
  5. Házi savanyúsággal tálaljuk.
Megjegyzés

További információk közétkeztetőknek:

Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:

11-14 évesek

Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:

Egyszeri

Vélemény, hozzászólás?