Közétkeztető: Mikepércs Önkormányzat Étkező-Konyha
Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!
Hozzávalók
- 15 kg csirkecomb
- 0,5 kg só
- 20 kg burgonya
- 70 db tojás
- 2,5 kg zsemle
- 5 l tej
- 1 kg margarin
- 0,5 kg só
- 0,15 kg bors
- 1 l étolaj
- 0,3 kg petrezselyem zöld
Mennyiség: fő
Elkészítés
- A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk.
- A kockára vágott főtt tojást, a petrezselyemzöldet, a nyers tojást, a zsemléket, a sót és a borsot összekeverjük.
- A tölteléket alufóliával megformázzuk, megsütjük és felszeletelve tálaljuk a csirkecomb mellé.
- A burgonyát puhára főzzük, margarinnal tőrjük a tej folyamatos hozzáadásával pürésítsük.
- Házi savanyúsággal tálaljuk.
Megjegyzés
További információk közétkeztetőknek:
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Egyszeri
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.