Közétkeztető: HPM Plus Kft.
Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!
Hozzávalók
- 8 kg pangasius
- 0,3 kg zsemlemorzsa
- 0,5 l sütőzsiradék
- 35 db zsemle
- 0,06 kg jódozott só
- 15 darab tojás
- 0,005 kg petrezselyemzöld
- 5 kg bulgur
- 0,3 l étolaj
- 9 l tej
- 2 kg trappista sajt
- 2,1 kg liszt
- 1 kg vöröshagyma
- 0,02 kg friss fokhagyma
- 0,8 kg margarin
- 4 g szerecsendió
- 3 g fehér bors
Mennyiség: fő
Elkészítés
- A halat ledaráljuk, a zsemléket beáztatjuk kinyomkodjuk.
- A halat, a kinyomkodott zsemléket, a zsemlemorzsa egy részét, a tojásokat és fűszereket összekeverjük, gombócokat formálunk belőlük.
- Átforgatjuk zsemlemorzsába, tepsibe helyezzük, majd lefújjuk sütőzsiradékkal és készre sütjük.
- A bulgurt átpirítjuk étolajon, felöntjük vízzel és készre pároljuk.
- Ízesítjük sóval és petrezselyemzölddel.
- Rántást készítünk olajjal és liszttel, felöntjük tejjel, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot.
- Ízesítjük őrölt fehér borssal.
Megjegyzés
További információk közétkeztetőknek:
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Háromszori
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.