Sült csirkemellfilé Coleslaw salátával

Kategória: Főfogás, Receptek | 0

Közétkeztető: EUREST Étteremüzemeltető Kft. – Makó

Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!

Recept nyomtatása
Sült csirkemellfilé Coleslaw salátával
Sült csirkemellfilé Coleslaw salátával
Fogás Főfogás
Mennyiség
Hozzávalók
  • 9 kg csirkemell
  • 0,02 kg fokhagyma
  • 0,15 kg vöröshagyma
  • 0,2 l étolaj
  • 0,1 kg jódozott só
  • 23 kg burgonya
  • 0,5 kg vaj
  • 0,15 kg jódozott só
  • 7 kg fejes káposzta
  • 1,2 kg sárgarépa
  • 0,4 kg lilahagyma
  • 3 l tejföl
  • 0,2 kg porcukor
  • 0,01 kg őrölt fehér bors
  • 0,1 kg jódozott só
  • 1,5 kg majonéz
  • 0,3 kg mustár
Fogás Főfogás
Mennyiség
Hozzávalók
  • 9 kg csirkemell
  • 0,02 kg fokhagyma
  • 0,15 kg vöröshagyma
  • 0,2 l étolaj
  • 0,1 kg jódozott só
  • 23 kg burgonya
  • 0,5 kg vaj
  • 0,15 kg jódozott só
  • 7 kg fejes káposzta
  • 1,2 kg sárgarépa
  • 0,4 kg lilahagyma
  • 3 l tejföl
  • 0,2 kg porcukor
  • 0,01 kg őrölt fehér bors
  • 0,1 kg jódozott só
  • 1,5 kg majonéz
  • 0,3 kg mustár
Sült csirkemellfilé Coleslaw salátával
Elkészítés
  1. A csirkemellet felszeleteljük, fokhagymával, vöröshagymával, olajjal, sóval pácoljuk.
  2. Sütőben készre sütjük.
  3. A burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, olvasztott vajjal meglocsoljuk.
  4. A zöldségeket juliennere vágjuk, a többit hozzávalóból hideg mártást készítünk és a zöldséggel összekeverjük.
Megjegyzés

További információk közétkeztetőknek:

Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:

11-14 évesek

Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:

Háromszori

Vélemény, hozzászólás?