Közétkeztető: EUREST Étteremüzemeltető Kft. – Makó
Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!
Hozzávalók
- 9 kg csirkemell
- 0,02 kg fokhagyma
- 0,15 kg vöröshagyma
- 0,2 l étolaj
- 0,1 kg jódozott só
- 23 kg burgonya
- 0,5 kg vaj
- 0,15 kg jódozott só
- 7 kg fejes káposzta
- 1,2 kg sárgarépa
- 0,4 kg lilahagyma
- 3 l tejföl
- 0,2 kg porcukor
- 0,01 kg őrölt fehér bors
- 0,1 kg jódozott só
- 1,5 kg majonéz
- 0,3 kg mustár
Mennyiség: fő
Elkészítés
- A csirkemellet felszeleteljük, fokhagymával, vöröshagymával, olajjal, sóval pácoljuk.
- Sütőben készre sütjük.
- A burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, olvasztott vajjal meglocsoljuk.
- A zöldségeket juliennere vágjuk, a többit hozzávalóból hideg mártást készítünk és a zöldséggel összekeverjük.
Megjegyzés
További információk közétkeztetőknek:
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Háromszori
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.