A közétkeztetés területén dolgozik? Kérdései vannak? Itt a lehetőség!
ÉLELMEZÉSVEZETŐK, DIETETIKUSOK, ÉRDEKLŐDŐ SZAKEMBEREK, FIGYELEM!
Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet, a hatóságok (NÉBIH, NNK) és a szakmai szervezetek (ÉLOSZ, KÖZSZÖV, MDOSZ, VIMOSZ) közreműködésével közétkeztetési munkacsoportokat állít fel 2021-ben, online platformon.
Regisztráljon még ma!
Válaszoljon a kérdőívünkre, hogy milyen témák érdeklik a legjobban! Legyen részese a tematika kialakításának!
A regisztráció folyamatos!
Adatkezelési tájékoztató az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet „közétkeztetési munkacsoportjába” történő regisztráció során megadott személyes adatok kezeléséhez
Mit nyerhet a részvétellel?
- Mélyebb szakmai ismereteket;
- a saját szakterületén felmerülő problémák és kérdések megvitatásának lehetőségét a hatóságokkal, a szakmai szervezetekkel, az OGYÉI-vel és a többi résztvevővel;
- az együtt gondolkodás során a szakterületét érintő gyakorlati megoldások kidolgozásában vehet részt, amely segítheti a mindennapi munkáját;
- információkat és tájékoztató anyagokat, első kézből,
A munkacsoportok működéséről
- ingyenes részvétel
- havi egyszeri alkalommal, meghatározott tematika mentén, a közétkeztetést érintő általános tudnivalók felfrissítése, megújítása
- külön, interaktív munkacsoporti alkalmak szakterületenként (bölcsődei-, óvodai-iskolai-, gyermekkórházi-, kórházi-, szociális intézményi étkeztetési terület)
- egy alkalom maximum 180 perc
- folyamatosan kerülnek közzétételre a gyakorlati munkát segítő tájékoztató anyagok