Skip to Main Content
Merőkanál.hu Merőkanál.hu
  • Hírek
  • Táplálkozás
    • Magyar táplálkozási ajánlás – OKOSTÁNYÉR®
    • Kalkulátorok
      • BMI
      • Energiaigény (felnőtt)
      • Energiaigény (gyerek)
    • 60+ egészség
      • Infografika
      • Videóüzenetek
      • 60+ egészség kiadvány
      • Tudástár
      • Szakembereknek
        • Szakmai információk
        • Élelmezésben dolgozóknak – kiadvány
        • EFI-munkatársaknak
      • 60+ receptek
        • Kardiovaszkuláris
        • Onkológiai
    • Egészséges táplálkozást ösztönző kórház
    • Dietetika 100
    • Aqua Challenge – a vízivás kihívás
    • Koronavírus
    • Receptek
    • Cikkek
  • Diéta
    • Diétás étkezés kiadvány
    • Tanácsok koronavírus-járvány idején
    • Cikkek
  • Közétkeztetés
    • Közétkeztetési rendelet
      • A rendelet szövege
      • A rendelet magyarázata (videó)
      • Útmutató hatósági ellenőrzéshez
      • Felhasználói kézikönyv
      • Gyakran ismételt kérdések
    • Közétkeztetési felmérések
      • Iskolai táplálkozás-egészségügyi környezetfelmérés
      • Óvodai táplálkozás-egészségügyi felmérés
    • Videók
      • Mindent a menzáról videók
      • Reform Menza videók
      • Tálcán kínált egészség
    • Diétás közétkeztetés
    • Hidegétel
    • Egészséges táplálkozást ösztönző iskola
    • Kóstolj bele a nagyvilágba!
    • Pályázatok
      • Keressük 2018 legjobb diétás közétkeztetőjét
      • Irma néni Magyarország legkedvesebb konyhás nénije
      • Az egészséges is lehet finom!
      • Magyarország TOP 50 legfinomabb menzaétele
      • Keressük 2016 közétkeztetőjét!
    • Receptek
    • Cikkek
  • Oktatás
    • HAPPY-hét
      • A HAPPY-hétről
      • HAPPY-hét – Letölthető segédanyagok
      • HAPPY-hét 2025
      • HAPPY-hét 2024
      • HAPPY-hét 2023
      • HAPPY-hét 2022
      • HAPPY-hét, 2021
      • HAPPY-hét, 2020
      • HAPPY-hét, 2019
      • Előzmény (HAPPY, 2007)
      • Virtuális kiállítás
      • Kapcsolat
    • Egészséges táplálkozást ösztönző iskola
      • A programról
      • Iskolai feltételrendszer és jó gyakorlatok (toolkit)
      • Egészséges táplálkozás otthon és az iskolában (kiadvány)
      • Oktatási anyagok
      • Segédlet iskolai menzabizottság felállításához
    • Oktatási anyagok
      • Mindent a menzáról videók
      • Vízfogyasztás népszerűsítő program
      • Oktatóvideó, általános iskolásoknak
    • Iskolabüfé
    • Cikkek
  • Tankonyha
    • Rólunk
    • Munkatársak
    • Galéria
    • Hírek
  • Hírek
  • Táplálkozás
    • Magyar táplálkozási ajánlás – OKOSTÁNYÉR®
    • Kalkulátorok
      • BMI
      • Energiaigény (felnőtt)
      • Energiaigény (gyerek)
    • 60+ egészség
      • Infografika
      • Videóüzenetek
      • 60+ egészség kiadvány
      • Tudástár
      • Szakembereknek
        • Szakmai információk
        • Élelmezésben dolgozóknak – kiadvány
        • EFI-munkatársaknak
      • 60+ receptek
        • Kardiovaszkuláris
        • Onkológiai
    • Egészséges táplálkozást ösztönző kórház
    • Dietetika 100
    • Aqua Challenge – a vízivás kihívás
    • Koronavírus
    • Receptek
    • Cikkek
  • Diéta
    • Diétás étkezés kiadvány
    • Tanácsok koronavírus-járvány idején
    • Cikkek
  • Közétkeztetés
    • Közétkeztetési rendelet
      • A rendelet szövege
      • A rendelet magyarázata (videó)
      • Útmutató hatósági ellenőrzéshez
      • Felhasználói kézikönyv
      • Gyakran ismételt kérdések
    • Közétkeztetési felmérések
      • Iskolai táplálkozás-egészségügyi környezetfelmérés
      • Óvodai táplálkozás-egészségügyi felmérés
    • Videók
      • Mindent a menzáról videók
      • Reform Menza videók
      • Tálcán kínált egészség
    • Diétás közétkeztetés
    • Hidegétel
    • Egészséges táplálkozást ösztönző iskola
    • Kóstolj bele a nagyvilágba!
    • Pályázatok
      • Keressük 2018 legjobb diétás közétkeztetőjét
      • Irma néni Magyarország legkedvesebb konyhás nénije
      • Az egészséges is lehet finom!
      • Magyarország TOP 50 legfinomabb menzaétele
      • Keressük 2016 közétkeztetőjét!
    • Receptek
    • Cikkek
  • Oktatás
    • HAPPY-hét
      • A HAPPY-hétről
      • HAPPY-hét – Letölthető segédanyagok
      • HAPPY-hét 2025
      • HAPPY-hét 2024
      • HAPPY-hét 2023
      • HAPPY-hét 2022
      • HAPPY-hét, 2021
      • HAPPY-hét, 2020
      • HAPPY-hét, 2019
      • Előzmény (HAPPY, 2007)
      • Virtuális kiállítás
      • Kapcsolat
    • Egészséges táplálkozást ösztönző iskola
      • A programról
      • Iskolai feltételrendszer és jó gyakorlatok (toolkit)
      • Egészséges táplálkozás otthon és az iskolában (kiadvány)
      • Oktatási anyagok
      • Segédlet iskolai menzabizottság felállításához
    • Oktatási anyagok
      • Mindent a menzáról videók
      • Vízfogyasztás népszerűsítő program
      • Oktatóvideó, általános iskolásoknak
    • Iskolabüfé
    • Cikkek
  • Tankonyha
    • Rólunk
    • Munkatársak
    • Galéria
    • Hírek

Főfogás

Hagymás krumplilángos, tepsiben sütve
24 júl 2022

Hagymás krumplilángos, tepsiben sütve

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - kardiovaszkuláris, 60+ receptek, Főfogás | 0

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

Sütőben sült rántott csirkecomb
16 júl 2022

Sütőben sült rántott csirkecomb

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - kardiovaszkuláris, 60+ receptek, Főfogás | 0

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

Zellervagdalt
11 júl 2022

Zellervagdalt

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - kardiovaszkuláris, 60+ receptek, Főfogás, Receptek | 0

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

Joghurtos sült padlizsán
30 jún 2022

Joghurtos sült padlizsán

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - kardiovaszkuláris, 60+ receptek, Főfogás | 0

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

Cukkinilepény, tejföl mártással
23 jún 2022

Cukkinilepény, tejföl mártással

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - kardiovaszkuláris, 60+ receptek | 0

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

Tepsis palacsintatekercs, mustáros salátával
6 dec 2021

Tepsis palacsintatekercs, mustáros salátával

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - kardiovaszkuláris, 60+ receptek, Főfogás | 0

Közzétéve az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében.

Grillezett halfilé, pórés sajtmártással, sütőtökös burgonyapürével
30 nov 2021

Grillezett halfilé, pórés sajtmártással, sütőtökös burgonyapürével

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - onkológiai, 60+ receptek, Főfogás | 0

Közzétéve az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében.

burgonya, EFOP, hal, recept, sütőtök
Zelleres-pórés fussili
26 febr 2021

Zelleres-pórés fussili

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - kardiovaszkuláris, Főfogás | 0

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

Karottás bulgur köret
26 febr 2021

Karottás bulgur köret

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - kardiovaszkuláris, Főfogás | 0

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

Hússal rakott savanyú káposzta
26 febr 2021

Hússal rakott savanyú káposzta

by Tóth Krisztina | Kategória: 60+ recept - onkológiai | 0

A recept az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

Bejegyzés navigáció

1 2 3 4 5 »

60+ egészség

  • Mit kell tudni az új táplálkozási ajánlásról?
  • Videóüzenetek
  • Infografika
  • 60+ egészség kiadvány
  • Tudástár
  • Szakembereknek
  • Élelmezésben dolgozóknak – kiadvány
  • Receptek

Receptek

  • Összes recept
  • Levesek
  • Főfogás
  • Desszert

Kalkulátorok

  • BMI kalkulátor
  • Energiaigény kalkulátor felnőtteknek
  • Energiaigény kalkulátor és élelmiszer adagolási útmutató gyermekeknek

1135 Budapest, Szabolcs utca 33. | Levélcím: 1372 Postafiók 450. | www.ogyei.gov.hu | taptud@ogyei.gov.hu

 

© 2025 Merőkanál.hu – A http://www.merokanal.hu weblapon található minden kép és szöveg szerzői jogvédelem alatt áll. A weblap tartalma a NNGYK szellemi tulajdonát képezi és tilos annak reprodukálása, engedély nélküli felhasználása, publikálása. Amennyiben teljes anyagot, weboldalt, fotót vagy dokumentációt szeretne felhasználni akár nyomtatott, akár elektronikus sajtóban vagy bármilyen más üzleti célból, úgy kérjük, ezt jelezze intézetünknek, hogy az utánközlésre írásbeli engedélyt adhassunk.