Közétkeztetési munkacsoportokat szervez az OGYÉI, szakembereknek

A közétkeztetés területén dolgozik? Kérdései vannak? Itt a lehetőség!
ÉLELMEZÉSVEZETŐK, DIETETIKUSOK, ÉRDEKLŐDŐ SZAKEMBEREK, FIGYELEM!

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet, a hatóságok (NÉBIH, NNK) és a szakmai szervezetek (ÉLOSZ, KÖZSZÖV, MDOSZ, VIMOSZ) közreműködésével közétkeztetési munkacsoportokat állít fel 2021-ben, online platformon.

Regisztráljon még ma!

Válaszoljon a kérdőívünkre, hogy milyen témák érdeklik a legjobban! Legyen részese a tematika kialakításának!

A regisztráció folyamatos!

Adatkezelési tájékoztató az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet „közétkeztetési munkacsoportjába” történő regisztráció során megadott személyes adatok kezeléséhez

Mit nyerhet a részvétellel?

  • Mélyebb szakmai ismereteket;
  • a saját szakterületén felmerülő problémák és kérdések megvitatásának lehetőségét a hatóságokkal, a szakmai szervezetekkel, az OGYÉI-vel és a többi résztvevővel;
  • az együtt gondolkodás során a szakterületét érintő gyakorlati megoldások kidolgozásában vehet részt, amely segítheti a mindennapi munkáját;
  • információkat és tájékoztató anyagokat, első kézből,

A munkacsoportok működéséről

  • ingyenes részvétel
  • havi egyszeri alkalommal, meghatározott tematika mentén, a közétkeztetést érintő általános tudnivalók felfrissítése, megújítása
  • külön, interaktív munkacsoporti alkalmak szakterületenként (bölcsődei-, óvodai-iskolai-, gyermekkórházi-, kórházi-, szociális intézményi étkeztetési terület)
  • egy alkalom maximum 180 perc
  • folyamatosan kerülnek közzétételre a gyakorlati munkát segítő tájékoztató anyagok