A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) közétkeztetési munkacsoportjának aktuális, Séfek a közétkeztetésben című online találkozóján Ambrus György, olimpiai aranyérmes, Venesz József-díjas mesterszakács, a Gyulakonyha Nonprofit Kft. ügyvezetője és Prohászka Béla, Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett mesterszakács, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége (MNHSZ) alelnöke tartanak előadást a közétkeztetés fejlesztésének lehetőségeiről.
Az online találkozó időpontja: június 10., kedd, 13:00-14:30
A program bárki számára elérhető, de a részvétel regisztrációhoz kötött!
A regisztráció 2025. június 9-én, 16:00 órakor zárul!

2025. június 10-i program
13:00–13:10 Köszöntő
Zentai Andrea – Főosztályvezető (NNGYK)
13:10–13:40 A közétkeztetés gyakorlati fejlesztési lehetőségei
Ambrus György – Olimpiai aranyérmes, Venesz-díjas mesterszakács, ügyvezető (Gyulakonyha Nonprofit Kft.)
13:40–14:10 Miként emelhető a közétkeztetés színvonala a gasztronómia
eszközeivel?
Prohászka Béla – Mesterszakács, alelnök (Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok
Szövetsége, MNHSZ), a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetettje
14:10–14:30 Kérdések és válaszok
Moderátor: Zentai Andrea
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
Ne maradj le! Iratkozz fel hírlevelünkre!
A programsorozatot szervező Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGY) folyamatosan várja azok jelentkezését, akik részt kívánnak venni a közétkeztetési munkacsoportban zajló munkában, mélyebb szakmai ismeretekhez akarnak jutni és a kollégákkal közösen szeretnének megoldásokat találni a szakterületükön felmerülő esetleges problémákra.