Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) Idősek táplálkozása című, pontszerző, térítésmentes továbbképzésének célja az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 számú kiemelt projekt keretében lezajlott Népegészségügyi Felmérés 2018, és Biomarker vizsgálat 2019 módszertanának és főbb eredményeinek bemutatása, továbbá a – szintén a projekt keretében kidolgozott – időskori táplálkozási ajánlás bemutatása, az érintett korosztályt ellátó orvosok és egészségügyi szakdolgozók részére.
A tananyag a következő, választható időpontokban lesz elérhető a jelentkezők számára:
- 2021. szeptember 16-22.
- 2021. október 14-20.
- 2021. november 18-24.
A tananyag elsajátítására egy hetük van a jelentkezőknek, akik ezt követően online vizsgatesztet töltenek ki.
A tananyagot a továbbképzés korábbi (egynapos videókonferencia jellegű) formájának megfelelően rögzített előadások jelentik. Ezek lesznek megtekinthetők a megadott időintervallumokban.
A korábbi programot, melyből tájékozódhat az előadások témáiról, itt találja.
További információ itt.
Kapcsolat:
Kovács Judit és Sipiczkiné Szász Hajnalka
Telefon: +36 1 886 9300/150-es mellék
email: event@ogyei.gov.hu