Közétkeztető: Sztárai Mihály Iskola konyhája
Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!
Hozzávalók
- 7 kg erdei gyümölcskeverék
- 1,5 l főzőtejszín
- 0,8 kg kristálycukor
- 0,02 kg fahéj
- 0,5 kg pudingpor
Mennyiség: fő
Elkészítés
- Az erdei gyümölcskeveréket feltesszük főni.
- A megfelelő hőmérséklet elérése után a pudingport, a kristálycukrot és a főzőtejszínt összekeverjük a főzőlé egy részével, majd behabarjuk a levest.
- 5 fokra való hűtés után tálaljuk.
Megjegyzés
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
7-10 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Egyszeri
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.