Hansági gulyásleves

posted in: Leves, Receptek | 0

Közétkeztető: P. Dussmann Kft. – Százhalombattai Arany János Ált. Isk. és Gimn.

Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!

Recept nyomtatása
Hansági gulyásleves
Hansági gulyásleves
Fogás Levesek
Mennyiség
Hozzávalók
  • 6 kg burgonya
  • 1 kg gyökér
  • 1,5 kg sárgarépa
  • 0,5 kg zeller
  • 3 kg mirelit zöldborsó
  • 1 kg lecsó
  • 5 kg sertés comb
  • 0,6 l olaj
  • 0,06 kg jódozott só
  • 0,6 kg vöröshagyma
  • 0,03 kg őrölt kömény
  • 0,05 kg őrölt bors
Fogás Levesek
Mennyiség
Hozzávalók
  • 6 kg burgonya
  • 1 kg gyökér
  • 1,5 kg sárgarépa
  • 0,5 kg zeller
  • 3 kg mirelit zöldborsó
  • 1 kg lecsó
  • 5 kg sertés comb
  • 0,6 l olaj
  • 0,06 kg jódozott só
  • 0,6 kg vöröshagyma
  • 0,03 kg őrölt kömény
  • 0,05 kg őrölt bors
Hansági gulyásleves
Elkészítés
  1. Főzünk sertéspörköltet, adjuk hozzá a zöldségeket, burgonyát és engedjük föl vízzel.
  2. Fűszerezzük és kiforraljuk.
Megjegyzés

Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:

11-14 évesek

Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:

Egyszeri

Ha tetszett, lájkold és oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?