Hideg spanyol zöldségleves

Hideg spanyol zöldségleves
Hideg spanyol zöldségleves
Recept nyomtatása
Mennyiség
4 főre
Mennyiség
4 főre
Hideg spanyol zöldségleves
Hideg spanyol zöldségleves
Recept nyomtatása
Mennyiség
4 főre
Mennyiség
4 főre
Hozzávalók
  • 200 gramm paradicsom
  • 160 gramm kígyóuborka
  • 60 gramm zöldhagyma
  • 32 gramm fokhagyma
  • 28 gramm olívaolaj
  • 3 gramm friss petrezselyem levél
  • 1,5 gramm
  • 1 csipet bors
Mennyiség: főre
Elkészítés
  1. A zöldségeket megmossuk, daraboljuk.
  2. Egy mixer gépbe belerakunk minden alapanyagot és vízzel összeturmixoljuk.
  3. Hidegen tálaljuk.
    Hidegen tálaljuk.
Megjegyzés

Kisa Judit, dietetikus saját fejlesztésű receptje az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” elnevezésű projekt keretében készült.

(A kép illusztráció.)