Közétkeztető: INNOVEN Kft. – Tápióság
Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!
Hozzávalók
- 2 kg sertés comb
- 2,5 kg csirke máj
- 0,2 l napraforgó olaj
- 0,5 kg eperlevél tészta
- 0,09 kg őrölt fekete bors
- 0,2 kg jódozott konyhasó
- 2 kg burgonya
- 0,8 kg fejes káposzta
- 6 csomó petrezselyemzöld
- 1,5 kg sárgarépa
- 0,7 kg vöröshagyma
- 1,1 kg zeller
- 1 kg zöldség
- 0,5 kg karalábé
- 0,5 kg karfiol
- 0,1 kg natúr lecsókonzerv
Mennyiség: fő
Elkészítés
- A megmosott sertéscombot kockára vágjuk és olajon lepirítjuk.
- A megtisztított, megmosott csirkemájat befűszerezzük és a kombi-sütő párolóban megsütjük.
- Ha a sertéscomb megpirult, felengedjük vízzel és ízesítjük a kockára, illetve rózsára szedett zöldségekkel és a megmosott csirkemájjal (sütés után a csirkemájat meg kell mosni, hogy a leves ne legyen zavaros).
- A levest ízesítjük és mikor már majdnem kész, belefőzzük az eperlevél tésztát.
Megjegyzés
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
7-10 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Háromszori
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.