Rablóleves

Közétkeztető: INNOVEN Kft. – Tápióság

Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!

Rablóleves
Rablóleves
Recept nyomtatása
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Rablóleves
Rablóleves
Recept nyomtatása
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Hozzávalók
  • 2 kg sertés comb
  • 2,5 kg csirke máj
  • 0,2 l napraforgó olaj
  • 0,5 kg eperlevél tészta
  • 0,09 kg őrölt fekete bors
  • 0,2 kg jódozott konyhasó
  • 2 kg burgonya
  • 0,8 kg fejes káposzta
  • 6 csomó petrezselyemzöld
  • 1,5 kg sárgarépa
  • 0,7 kg vöröshagyma
  • 1,1 kg zeller
  • 1 kg zöldség
  • 0,5 kg karalábé
  • 0,5 kg karfiol
  • 0,1 kg natúr lecsókonzerv
Mennyiség:
Elkészítés
  1. A megmosott sertéscombot kockára vágjuk és olajon lepirítjuk.
  2. A megtisztított, megmosott csirkemájat befűszerezzük és a kombi-sütő párolóban megsütjük.
  3. Ha a sertéscomb megpirult, felengedjük vízzel és ízesítjük a kockára, illetve rózsára szedett zöldségekkel és a megmosott csirkemájjal (sütés után a csirkemájat meg kell mosni, hogy a leves ne legyen zavaros).
  4. A levest ízesítjük és mikor már majdnem kész, belefőzzük az eperlevél tésztát.
Megjegyzés

Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:

7-10 évesek

Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:

Háromszori

Vélemény, hozzászólás?