
Közétkeztető: INNOVEN Kft. – Tápióság
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
7-10 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Háromszori
Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!
        Hozzávalók    
                - 5 kg durum tollhegy tészta
 - 0,2 l étolaj
 - 0,01 kg morzsolt bazsalikom
 - 0,01 kg morzsolt oregánó
 - 0,01 kg őrölt feketebors
 - 0,25 kg fokhagyma
 - 2 kg sárgarépa
 - 0,8 kg vöröshagyma
 - 3 kg sűrített paradicsom
 - 0,05 kg jódozott konyhasó
 - 8 kg pangasius filé
 - 0,4 l napraforgó étolaj
 - 1,8 kg trappista sajt
 - 50 db tojás
 - 0,001 kg őrölt feketebors
 - 0,005 kg fűszerpaprika
 
        
    Mennyiség: fő
    
                
        Elkészítés    
                - Étolajon megdinszteljük a hagymát, majd felengedjük a sűrített paradicsompürével, ízesítjük bazsalikommal, oregánóval, fokhagymával, fekete borssal és reszelt sárgarépával.
 - Ezt tesszük a kifőtt tollhegy tésztára.
 - A halat tepsikbe tesszük.
 - A reszelt trappista sajtot összekeverjük a felvert egész tojással ízesítjük őrölt fekete borssal, fűszerpaprikával és a halfilékre tesszük és sütőben megsütjük.
 
																
															
    
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.