Sajtos hal mediterrán pennével

Közétkeztető: INNOVEN Kft. – Tápióság

Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
7-10 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Háromszori

Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!

Sajtos hal mediterrán pennével
Sajtos hal mediterrán pennével
Recept nyomtatása
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Sajtos hal mediterrán pennével
Sajtos hal mediterrán pennével
Recept nyomtatása
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Hozzávalók
  • 5 kg durum tollhegy tészta
  • 0,2 l étolaj
  • 0,01 kg morzsolt bazsalikom
  • 0,01 kg morzsolt oregánó
  • 0,01 kg őrölt feketebors
  • 0,25 kg fokhagyma
  • 2 kg sárgarépa
  • 0,8 kg vöröshagyma
  • 3 kg sűrített paradicsom
  • 0,05 kg jódozott konyhasó
  • 8 kg pangasius filé
  • 0,4 l napraforgó étolaj
  • 1,8 kg trappista sajt
  • 50 db tojás
  • 0,001 kg őrölt feketebors
  • 0,005 kg fűszerpaprika
Mennyiség:
Elkészítés
  1. Étolajon megdinszteljük a hagymát, majd felengedjük a sűrített paradicsompürével, ízesítjük bazsalikommal, oregánóval, fokhagymával, fekete borssal és reszelt sárgarépával.
  2. Ezt tesszük a kifőtt tollhegy tésztára.
  3. A halat tepsikbe tesszük.
  4. A reszelt trappista sajtot összekeverjük a felvert egész tojással ízesítjük őrölt fekete borssal, fűszerpaprikával és a halfilékre tesszük és sütőben megsütjük.

Vélemény, hozzászólás?