Közétkeztető: Hungast – Pécs
Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!
Hozzávalók
- 7 kg durum spagetti tészta
- 0,5 l étolaj
- 0,135 kg konyhasó
- 6 kg csirkecomb filé
- 1 kg zöldborsó
- 1 kg tisztított sárgarépa
- 1 kg gomba
- 1 kg tisztított vöröshagyma
- 1 l étolaj
- 0,2 l szójaszósz
- 0,1 kg fokhagyma
- 0,1 kg gyömbér
- 0,1 kg keményítő
- 0,1 kg kristálycukor
- 0,01 kg fehérbors
Mennyiség: fő
Elkészítés
- A spagetti tésztát a sütőben szárazon halványbarnára pirítom, majd sós vízben megfőzöm.
- A csirkecomb csíkokat megpirítom, sóval borssal, gyömbérrel, fokhagymával, cukorral, szójaszósszal ízesítem, majd a levét keményítővel besűrítem.
- A zöldségeket szeleteljük, bukó üstben megpirítjuk, majd intenzíven fűszerezzük a húshoz hasonlóan, végül keményítővel sűrítjük.
- A tésztára helyezzük az összekevert ragut.
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.