Ázsiai csirkehúsos tészta

Kategória: Főfogás, Receptek | 0

Közétkeztető: Hungast – Pécs

Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!

Recept nyomtatása
Ázsiai csirkehúsos tészta
Ázsiai csirkehúsos tészta
Fogás Főfogás
Mennyiség
Hozzávalók
  • 7 kg durum spagetti tészta
  • 0,5 l étolaj
  • 0,135 kg konyhasó
  • 6 kg csirkecomb filé
  • 1 kg zöldborsó
  • 1 kg tisztított sárgarépa
  • 1 kg gomba
  • 1 kg tisztított vöröshagyma
  • 1 l étolaj
  • 0,2 l szójaszósz
  • 0,1 kg fokhagyma
  • 0,1 kg gyömbér
  • 0,1 kg keményítő
  • 0,1 kg kristálycukor
  • 0,01 kg fehérbors
Fogás Főfogás
Mennyiség
Hozzávalók
  • 7 kg durum spagetti tészta
  • 0,5 l étolaj
  • 0,135 kg konyhasó
  • 6 kg csirkecomb filé
  • 1 kg zöldborsó
  • 1 kg tisztított sárgarépa
  • 1 kg gomba
  • 1 kg tisztított vöröshagyma
  • 1 l étolaj
  • 0,2 l szójaszósz
  • 0,1 kg fokhagyma
  • 0,1 kg gyömbér
  • 0,1 kg keményítő
  • 0,1 kg kristálycukor
  • 0,01 kg fehérbors
Ázsiai csirkehúsos tészta
Elkészítés
  1. A spagetti tésztát a sütőben szárazon halványbarnára pirítom, majd sós vízben megfőzöm.
  2. A csirkecomb csíkokat megpirítom, sóval borssal, gyömbérrel, fokhagymával, cukorral, szójaszósszal ízesítem, majd a levét keményítővel besűrítem.
  3. A zöldségeket szeleteljük, bukó üstben megpirítjuk, majd intenzíven fűszerezzük a húshoz hasonlóan, végül keményítővel sűrítjük.
  4. A tésztára helyezzük az összekevert ragut.
Ha tetszett, lájkold és oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?