Meghosszabbítottuk a „Keressük 2018 legjobb diétás közétkeztetőit!” felhívás beadási határidejét!

Meghosszabbítottuk a „Keressük 2018 legjobb diétás közétkeztetőit!” felhívás beadási határidejét!

Módosult az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által, a gyermekek iskolai étkezését biztosító cégek részére meghirdetett felhívás, melynek keretében olyan recepteket várunk, melyek három különféle, speciális diétára szoruló gyermekcsoport, a tejfehérje-allergiások, a gluténérzékenyek és a cukorbetegek étkezési igényeire kínálnak megoldást.

Az OGYÉI kiemelt figyelmet szentel a közétkeztetés kapcsán arra, hogy folyamatosan megismerje és megismertesse a lakossággal a hazai közétkeztetői jó gyakorlatokat. Azért, hogy ezen módszerek tárházát bővítsük és mindenki számára elérhetővé tegyük, ebben az évben keressük azokat a közétkeztetőket, akik kiemelt figyelmet szentelnek a speciális diétára szoruló (tejfehérje-, gluténérzékeny, cukorbeteg) gyermekek étkezési igényeinek kielégítésére.

A pályázaton minden hazai közétkeztetésben részt vevő főzőkonyha indulhat, amely részt vesz a 4‒14 éves korú gyermekek közétkeztetésben. Egy pályázó több pályázatot is benyújthat!

A recepteket beküldők közül diétás étkezésenként 3-3 pályázót, csapatot választ ki a szakmai zsűri, akik listáját a www.merokanal.hu oldalon közzétesszük. A továbbjutók a zsűri által kiválasztott főétkezés receptjét sajtónyilvános főzőverseny keretén belül készítik el.

A pályázat az alábbi pontokon módosult:

  • Tekintettel a tanév végi adminisztrációs terhekre – pályázóink kérésére – a beadási határidőt meghosszabbítottuk 2018. július 31-re!

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. április 2. ‒ 2018. július 31.

  • A főzőverseny és díjátadás tervezett időpontja is módosul, az új időpont: 2018. november!
  • Az új adatvédelmi szabályozások okán kiegészítésre került a pályázati adatlap, amely letölthető itt

A pályázatokat változatlan tartalommal és módon várjuk továbbra is az info@merokanal.hu email címen.

A pályázattal kapcsolatos bővebb információ: https://www.artcharacter.hu/merokanal2/fokuszban-a-specialis-dietas-etkezes-es-az-ehhez-kapcsolodo-etlaptervezes-keressuk-2018-legjobb-dietas-kozetkeztetoit/

Vélemény, hozzászólás?