A diétás közétkeztetés a téma az NNGYK újabb online programján

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti központ által működtetett közétkeztetési munkacsoport 29. ülésésén:

  • bemutatjuk az országos tisztifőorvos által kiadott módszertani levelet, a közétkeztetési rendeletben foglalt diétás étkeztetés biztosításának feltételeiről,
  • ismertetjük az NNGYK, diétás közétkeztetésre vonatkozó felméréseit
  • és – meghívott előadónk, Gyuricza Ákos, élelmezés-, és táplálkozás-egészségügyi szakértő jóvoltából – a diétás szakács/ételkészítő képzési lehetőségeket.

Az online találkozó időpontja: 2025. március 20., 13:00-15:00

A program bárki számára elérhető, de a részvétel regisztrációhoz kötött!

A regisztráció 2025. március 19-én, 16:00 órakor zárul!

2025. március 20-i program

13:00–13:05 Köszöntő
Zentai Andrea – főosztályvezető, NNGYK

13:05–13:35 Diétás közétkeztetés felmérésének eredményei
Dolgos Judit Ágnes – Dietetikus, NNGYK

13:35–14:05 Diétás módszertani levél bemutatása
Zentai Andrea – főosztályvezető, NNGYK

14:05–14:35 Diétás szakács /ételkészítő képzési lehetőségek
Gyuricza Ákos – Élelmezés-, és táplálkozás-egészségügyi szakértő, MDOSZ

14:35–15:00 Kérdések és válaszok
Moderátor: Zentai Andrea


A programváltozás jogát fenntartjuk!

Ne maradj le! Iratkozz fel hírlevelünkre!
A programsorozatot szervező Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGY) folyamatosan várja azok jelentkezését, akik részt kívánnak venni a közétkeztetési munkacsoportban zajló munkában, mélyebb szakmai ismeretekhez akarnak jutni és a kollégákkal közösen szeretnének megoldásokat találni a szakterületükön felmerülő esetleges problémákra.