Bölcsődei étkeztetés – folytatódik az NNGYK közétkeztetési munkacsoportja

Az év első közétkeztetési munkacsoport ülésén a bölcsődei étkeztetés sajátosságait vesszük górcső alá, meghívott vendégeink, Király Gábor, az Agrárközgazdasági Intézet kutatója, Ruis Zsuzsanna, dietetikus, élelmiszer-minőségbiztosító agrármérnök és Berna-Csáki Annamária, dietetikus, élelmezési koordinátor előadásain keresztül.

Az eseményen részt vevőknek mint mindig, most is lehetőségük lesz feltenni az aktuális témához kapcsolódó kérdéseiket; ezek közös megvitatása a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ által életre hívott közétkeztetési munkacsoport egyik kiemelt célja.

Az online találkozó időpontja: 2025. február 27., 13:00-14:30

A program bárki számára elérhető, de a részvétel regisztrációhoz kötött!

A regisztráció 2025. február 26-án., 16:00 órakor zárul!

2025. február 27-i program

13:00–13:05 Köszöntő
Zentai Andrea – főosztályvezető, NNGYK

13:05–13:15 Bioélelmiszerek a közétkeztetésben? Az Agrárközgazdasági Intézet kutatása a hazai közétkeztetési értéklánc szereplőiről
Király Gábor – Kutató, Agrárközgazdasági Intézet

13:15–13:45 A bölcsődés korcsoport megfelelő tápanyag és energia biztosítás fontosságának megértése, a bölcsődei étkeztetés sajátosságai
Ruis Zsuzsanna – Dietetikus, élelmiszer-minőségbiztosító agrármérnök

13:45–14:15 Bölcsődei étkeztetés a gyakorlatban – XVIII. kerület
Berna-Csáki Annamária – Dietetikus, élelmezési koordinátor

14:15–14:30 Kérdések és válaszok
Moderátor: Zentai Andrea


A programváltozás jogát fenntartjuk!