Mentesen és hatékonyan – Diétás étkeztetés szakmai és intézményi szemmel címmel szervezi meg májusi online ülését a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ közétkeztetési munkacsoportja. Az előadók között Vajda-Nagy Erikát, a Heim Pál Kórház Coeliakia Centrumának dietetikusát, Hartmann Gabriellát, az MDOSZ dietetikusát és Ecser István, élelmezésvezetőt köszönthetjük.
Az online találkozó időpontja: május 15., csütörtök, 13:00-14:30
A program bárki számára elérhető, de a részvétel regisztrációhoz kötött!
A regisztráció 2025. május 14-én, 16:00 órakor zárul!

2025. május 15-i program
13:00–13:10 Köszöntő
Zentai Andrea – Főosztályvezető (NNGYK)
13:10–13:40 Gluténmentesen – mit, mivel, hogyan?
Vajda-Nagy Erika – Dietetikus a Heim Pál Kórház, Coeliakia Centrumában
13:40–14:10 Önkormányzati fenntartású normál- és diétás konyha gyakorlati
működése, folyamatai
Hartmann Gabriella – Dietetikus, Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
Ecser István – Élelmezésvezető, Alsónémedi
14:10–14:30 Kérdések és válaszok
Moderátor: Zentai Andrea
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
Ne maradj le! Iratkozz fel hírlevelünkre!
A programsorozatot szervező Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGY) folyamatosan várja azok jelentkezését, akik részt kívánnak venni a közétkeztetési munkacsoportban zajló munkában, mélyebb szakmai ismeretekhez akarnak jutni és a kollégákkal közösen szeretnének megoldásokat találni a szakterületükön felmerülő esetleges problémákra.