Ki lesz „2018 legkedvesebb iskolai konyhás nénije vagy bácsija”?

Kategória: Egyéb, Pályázatok | 0

Ki lesz „2018 legkedvesebb iskolai konyhás nénije vagy bácsija”?

Kedveled az iskoládban a konyhai dolgozókat? Szépen tálalják az ételed, kedvesen szólítanak meg? Megjegyzik, hogy mi a kedvenc ételed? Segítőkészek, ha kérdésed van? Készíts vele egy szelfit és nyerjetek!

Hogyan vehetsz részt a játékban?

  1. Mondd el a menzán dolgozó kedvenc konyhás néninek/bácsinak, hogy van egy pályázat, amelyben országszerte keressük azokat a konyhai dolgozókat, akik kedvesek, segítőkészek, mindig szépen, gusztusosan tálalják az ételt, és odafigyelnek rátok! Így munkájukkal példát mutathatnak más konyhai dolgozók számára is!
  2. Készíts egy közös szelfit, a fotón Te és a konyhás néni/bácsi mindenképpen legyen rajta, de az sem baj, ha több osztálytársad is látható! Írj/írjatok egy pár sort röviden, hogy szerinted, szerintetek miért Ő a legjobb konyhás néni/bácsi!
  3. Kérd meg az osztályfőnököd, hogy a fotót és az indoklást legkésőbb 2018. április 30-ig küldje el az info@merokanal.hu e-mail címre.
  4. A határidő lejárta után feltöltjük a fotót az „Élj könnyebben” Facebook-oldalunkra, nektek nincs más dolgotok, mint hogy május 02. – május 20. között lájkoljátok a feltöltött képeket! Szóljatok az iskola minden osztályának, a szülőknek és a pedagógusoknak is! Ha egy iskolából több osztály nevezi a konyhás nénit/bácsit, akkor a szelfiket montázsként tesszük közzé, a kedvenc konyhai dolgozótokra érkező szavazatok pedig összeadódnak.

Díjazás

Ki nyer?

A legtöbb lájkot kapó konyhás néni vagy bácsi lesz az év konyhai dolgozója, munkáját egy díjjal ismeri el az OGYÉI.

A játékban részt vevők közül kisorsolunk tíz osztályt, a nyertesek egy egynapos, az egészséges táplálkozással kapcsolatos érdekes, informatív osztálykiránduláson vehetnek részt!  

Az esemény időpontjáról a nyertes osztályok osztályfőnökeit e-mailben értesítjük!

Eredményhirdetés: 2018. május 25.

 Osztályfőnökök figyelmébe:

Egy konyhai dolgozót több gyermek (több iskolából, több osztályból) is jelölhet közös szelfi készítésével. Az ugyanarra a személyre érkező jelölések és a képekre adott szavazatok összeadódnak.

A szelfi beküldéséhez kötelező a konyhás néni/bácsi és a szülő, gondviselő írásbeli hozzájárulása azért, hogy a képet közzé tehessük az OGYÉI közösségi oldalán (Élj könnyebben), valamint a www.merokanal.hu oldalon. Az írásbeli hozzájárulást az osztályfőnök gyűjti és őrzi, a játékhoz nem kell beküldeni!

Fontos, hogy az info@merokanal.hu címre küldött e-mailben pontosan adják meg az alábbi adatokat:

  • a regisztráló iskola pontos neve és címe
  • a regisztráló osztály jelölése (pl. 9A)
  • a képen szereplő konyhás néni teljes neve
  • a képen szereplő konyhás néni munkahelyének címe (vagyis a menza, menzát üzemeltető cég neve és a menza címe, ahol a kép készült)
  • a jelölés rövid indoklása

Az e-mailben kérjük az alábbi szöveget feltüntetni:

Nyilatkozom, hogy a csatolt képeken szereplő konyhás néni/bácsi és a gyermek(ek) esetében rendelkezésemre áll a szülő/gondviselő írásbeli hozzájárulása a kép közzétételéhez az OGYÉI közösségi oldalán (Élj könnyebben), valamint a www.merokanal.hu oldalon.

A képeket minimum 1600×900 pixel, jpg fájlformátumban kérjük beküldeni!

Kérjük, hogy egy e-mailbe gyűjtse össze és küldje be az ugyanazzal a konyhás nénivel/bácsival készült képeket.

Egy osztály csak egy konyhai dolgozót jelölhet!

Vélemény, hozzászólás?