Közétkeztető: Somogyjádi Sportcsarnok Nonprofit Kft.
Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!
Hozzávalók
- 12 kg csirkecomb
- 2,2 kg vöröshagyma
- 0,16 kg só
- 0,02 kg őrölt bors
- 0,12 kg fűszerpaprika
- 0,8 l étolaj
- 2 kg lecsó
- 0,08 kg pirosarany
- 0,1 kg fokhagyma
- 0,8 kg búzadara
- 9 kg liszt
- 2,4 l étolaj
- 50 db tojás
- 0,1 kg só
Mennyiség: fő
Elkészítés
- Az étolajon üvegesre pároljuk az apróra vágott, sóval ízesített vöröshagymát és fokhagymát.
- Kevés vizet adunk hozzá és puhára pároljuk.
- Hozzáadjuk az összes fűszert, majd beletesszük a megtisztított csirkecombokat, majd lefedve készre főzzük.
- Lisztet, búzadarát, tojásokat és a sót összekeverjük és annyi vizet adunk hozzá, hogy megfelelő állagú legyen.
- Forrásban lévő vízben galuskaszaggatóval kiszaggatjuk.
- Főzzük, majd hideg vízben átmossuk. leszűrjük, étolajjal meglocsoljuk.
Megjegyzés
További információk közétkeztetőknek:
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Egyszeri
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.