Hozzávalók
- 0,8 kg búzaliszt (BL 55)
- 1 l napraforgóolaj
- 9 kg sertéskaraj
- 0,18 kg jódozott só
- 25 db tojás
- 2,5 kg zsemlemorzsa
- 0,8 l napraforgó olaj
- 0,28 kg petrezselyemzöld
- 6 kg nem fényezett rizs ("A")
- 0,18 kg jódozott só
- 6 kg mirelit zöldborsó
Mennyiség: fő
Elkészítés
- A megmosott húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk.
- Lisztbe felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd olajjal permetezve sütőben pirosra sütjük. Rizi-bizivel tálaljuk.
Megjegyzés
Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:
11-14 évesek
Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:
Háromszori
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.