Csirkepörkölt galuskával

Közétkeztető: Somogyjádi Sportcsarnok Nonprofit Kft.

Ha módosítani kívánja a létszámot, írja be a kívánt számot és üssön egy entert!

Csirkepörkölt galuskával
Csirkepörkölt galuskával
Recept nyomtatása
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Csirkepörkölt galuskával
Csirkepörkölt galuskával
Recept nyomtatása
Mennyiség
100
Mennyiség
100
Hozzávalók
  • 12 kg csirkecomb
  • 2,2 kg vöröshagyma
  • 0,16 kg
  • 0,02 kg őrölt bors
  • 0,12 kg fűszerpaprika
  • 0,8 l étolaj
  • 2 kg lecsó
  • 0,08 kg pirosarany
  • 0,1 kg fokhagyma
  • 0,8 kg búzadara
  • 9 kg liszt
  • 2,4 l étolaj
  • 50 db tojás
  • 0,1 kg
Mennyiség:
Elkészítés
  1. Az étolajon üvegesre pároljuk az apróra vágott, sóval ízesített vöröshagymát és fokhagymát.
  2. Kevés vizet adunk hozzá és puhára pároljuk.
  3. Hozzáadjuk az összes fűszert, majd beletesszük a megtisztított csirkecombokat, majd lefedve készre főzzük.
  4. Lisztet, búzadarát, tojásokat és a sót összekeverjük és annyi vizet adunk hozzá, hogy megfelelő állagú legyen.
  5. Forrásban lévő vízben galuskaszaggatóval kiszaggatjuk.
  6. Főzzük, majd hideg vízben átmossuk. leszűrjük, étolajjal meglocsoljuk.
Megjegyzés

További információk közétkeztetőknek:

Az adott étel receptje az alábbi korcsoport számára készült:

11-14 évesek

Az adott étellel a közétkeztető az alábbi számú étkezést biztosítja:

Egyszeri

Vélemény, hozzászólás?